Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Trail Mont Blanc

Trailrunningbroek voor heren

€ 42,47
Kostte eerst€ 84,99
50% korting

De seizoenen wisselen, maar je offroad run gaat door. Warmte en verstelbare details maken deze trailrunningbroek de juiste keuze voor runs in koud weer op rotsachtig terrein en in beboste heuvels. We hebben naar de outdoor hardlopers die Mont Blanc hebben veroverd gekeken als inspiratiebron. Ons design is gebaseerd op het uitdagende terrein en de prachtige natuur van de Alpen. Met deze inspiratiebron konden we een broek ontwerpen die warmte en comfort biedt terwijl je avonturen je naar nieuwe hoogten tillen.

  • Weergegeven kleur: Mantra Orange/Ironstone/Barely Grape
  • Stijl: DR2580-861

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,92 m lang
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Trail Mont Blanc.