Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Trail Magic Hour

Hardloophoodie met Dri-FIT voor heren

€ 74,99

Kies een Style-Color
Light Silver/Mineral Teal/Mineral Teal
Zwart/Zwart/Wit
Hyper Royal/Citron Pulse/Citron Pulse

Begin en eindig je outdooravontuur met deze comfortabele trailrunninghoodie. Hij is gemaakt voor vóór en na je run, wanneer een beetje extra isolatie welkom is. De comfortabele, lichte hoodie houdt je warm, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, net als die laatste momenten van een zonsondergang. Extra bedekking bij de mouwen houdt de kou buiten.

  • Weergegeven kleur: Hyper Royal/Citron Pulse/Citron Pulse
  • Stijl: DV9324-405

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Uit gerecycled polyester en biologisch katoen hebben we een performancemateriaal met een lagere CO2-uitstoot gemaakt. Bovendien hebben we voor de productie van dit materiaal minder water en chemicaliën nodig dan voor nieuw polyester en traditioneel geteeld katoen.
  • Biologisch katoen wordt geteeld zonder synthetische chemicaliën en verbruikt minder water dan conventioneel katoen. Door gerecycled polyester te gebruiken ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Trail Magic Hour.