Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Tiempo Legend 10 Pro

Low top voetbalschoenen (kunstgras)

€ 149,99

Zelfs legendes kunnen zich verder ontwikkelen. De nieuwste versie van deze Pro voetbalschoenen is gemaakt voor iedereen die de sport serieus neemt en is voorzien van gloednieuw, speciaal ontworpen FlyTouch Pro leer. Dit is zachter dan natuurlijk leer, vormt zich naar je voet en werkt samen met All Conditions Control (een stroeve textuur, zelfs bij nat weer), zodat je het tempo van je spel kunt bepalen. De Legend 10 is lichter en strakker dan elke andere Tiempo tot nu toe en is geschikt voor iedere positie op het veld, of je nu de verdediging op het verkeerde been zet met een uitstekende pass of terugrent om een counter te stoppen.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Hyper Royal/Chrome
 • Stijl: DV4334-040

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (6)

5 Sterren

 • Buy these boots!

  markh454004674 - 27 okt. 2023

  Most comfortable boots I’ve ever worn - having played for over 20years. These boots make you better!!

 • GerardS35246306 - 26 sep. 2023

  Excellent modèle, convient au pied ample, confortable et permet une utilisation rapide.

 • Top schoen!!

  LeenV526580178 - 22 sep. 2023

  Supergave en goede kwaliteit voetbalschoen