Duurzame materialen

Nike Tech

Heuptas (10 liter)

€ 27,97
Kostte eerst€ 39,99
30% korting

Berg je gear vol zelfvertrouwen op, ongeacht het weer. Deze winterse versie van de Nike Tech heuptas is versterkt op belangrijke plekken om je spullen droog te houden. Twee ritszakken bieden opbergmogelijkheden en een verstelbare band zorgt voor stijl- en draagopties.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Metallic Silver
  • Stijl: DN8114-010

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Tech.