Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Swoosh

Padded sport-bh met hoge hals en medium ondersteuning

€ 41,97
Kostte eerst€ 59,99
30% korting

Kies een Style-Color
Blue Tint/Diffused Blue
Gridiron/Zwart
Guava Ice/Burgundy Crush
Rush Fuchsia/Fuchsia Dream

Herrijs sterker dan ooit uit de as met deze sport-bh. Stijg boven de zwaarste dagen uit met de medium ondersteuning die je een aansluitende pasvorm geeft en alles op zijn plek houdt. Een ultrazachte, ingenaaide pad en naadloze borstband ondersteunen je, terwijl de voering van mesh aan de binnenkant en het zweetafvoerende, elastische materiaal je koel houden terwijl je beweegt.

  • Weergegeven kleur: Rush Fuchsia/Fuchsia Dream
  • Stijl: DV9994-532

Maat en pasvorm

  • Strakke pasvorm: aansluitend en voorgevormd
  • Medium ondersteuning: voelt aansluitend om alles op z'n plek te houden

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Swoosh.