Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Swoosh

Omkeerbare sport-bh voor meisjes

€ 34,99

Kies een Style-Color
Zwart/Cool Grey/Cool Grey/Wit
Mint Foam/Medium Olive/Alligator/Wit

Tijdens de wiskundeles en tijdens het sporten na school, de Nike Swoosh sport-bh voor elke dag is onmisbaar. Hij is gemaakt van zweetafvoerend materiaal om je fris te houden en heeft een zachte borstband en 3 lagen materiaal voor comfortabele bedekking. Maar het omkeerbare design vinden wij het allerleukst. Waarom zou je voor één look gaan, als je er twee kunt hebben?

  • Weergegeven kleur: Zwart/Cool Grey/Cool Grey/Wit
  • Stijl: DV3295-010

Maat en pasvorm

  • Strakke, aansluitende pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Swoosh.