Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Star Runner 3

Hardloopschoenen voor kids (straat)

€ 44,99

Kies een Style-Color
Zwart/Dark Smoke Grey/Dark Smoke Grey
Sail/Sesame/Red Clay/Bright Crimson
Zwart/Dark Smoke Grey/Zwart
Light Smoke Grey/Smoke Grey/Zwart
Zwart/Dark Smoke Grey/Zwart
Pink Foam/Zwart

Deze schoen biedt serieuze superkrachten. De Nike Star Runner 3 is een veelzijdige schoen voor hardlopen, springen en spelen. Versterkt met stevigheid en ventilatie waar je die nodig hebt. Superzacht foam biedt veel flexibiliteit en extra comfort bij iedere beweging. Deze schoen is ontworpen met het oog op de aarde en bestaat voor minstens 20% van het gewicht uit gerecycled materiaal.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Dark Smoke Grey/Dark Smoke Grey
  • Stijl: DA2776-003

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Star Runner 3.