Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Sportswear Therma-FIT

Sports Utility Sweatshirt van fleece voor heren

€ 37,47
Kostte eerst€ 74,99
50% korting

Kies een Style-Color
Rattan/Iron Grey/Zwart/Zwart
Rough Green/Dark Smoke Grey/Zwart/Zwart
Dark Smoke Grey/Iron Grey/Zwart/Safety Orange

Deze comfortabele laag is gemaakt met thermisch fleecemateriaal en is perfect voor een dagje in de bergen of een vroege ochtendwandeling op een koude, mistige dag. Een opvallende ritszak zorgt voor een sportieve, functionele stijl en biedt een veilige plek om je essentials onderweg in op te bergen. Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Dark Smoke Grey/Iron Grey/Zwart/Safety Orange
  • Stijl: DQ5104-070

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,83 m lang
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Sportswear Therma-FIT.