Duurzame materialen

Nike Sportswear Repel

Geweven damesjack

59,99 €

Het Nike Sportswear geweven jack is een waterafstotende laag die je droog en comfortabel houdt in de stad.Mesh voering en ventilatie houden je fris als je onderweg bent en de verstelbare capuchon zorgt voor bedekking wanneer je die nodig hebt.Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Wit/Zwart/Zwart/Zwart
  • Stijl: AJ2982-102

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm heeft een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (5)

4.4 Sterren

Lightweight

AliyahB808354002 - 14 jul. 2020

True to size and it’s cute

Very Thin

Erik T. - 16 dec. 2019

Its a nice jacket, just very thin. I fell that it should be priced about half of what it is.

Great Jacket!

jacquelinep879709737 - 23 okt. 2018

Great windbreaker, super stylish. Although you might want to consider going down a size as they do fit a little big not too much though .