Duurzame materialen

Nike Sportswear Circa 72

Hoodie voor kids

€ 69,99

Je weet precies wat je favoriete dingen zijn: voetbal, pizza en je vrienden. Nu kun je de Nike Sportswear hoodie aan dat lijstje toevoegen. Deze hoodie is gemaakt van superzachte sweatstof en heeft een oldskool look met een klassieke feel die je elke dag kunt dragen. Dit product is gemaakt met minstens 75% duurzame materialen, met een combinatie van gerecycled polyester en biologische katoenvezels. De mix bestaat voor minstens 10% uit gerecyclede vezels of voor minstens 10% uit biologisch katoen.

  • Weergegeven kleur: Photon Dust/Heather/Zwart
  • Stijl: DO6851-025

Maat en pasvorm

  • Oversized pasvorm voor een ruimvallend gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dankzij de combinatie van gerecycled polyester en biologisch katoen ontstaat performancegericht materiaal dat de uitstoot van koolstof vermindert en minder water en chemische stoffen verbruikt in vergelijking met combinaties van nieuw polyester en conventioneel geteeld katoen.
  • Biologisch katoen wordt geteeld zonder synthetische chemicaliën en verbruikt minder water dan conventioneel katoen. Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Sportswear Circa 72.