Duurzame materialen

Nike Sportswear Circa 72

Geweven kinderbroek

€ 64,99

Ga ervoor: fiets, klim in een boom of leef je uit tijdens het speelkwartier. De Nike Sportswear broek heeft een ruimvallende pasvorm voor bewegingsvrijheid. Hij is gemaakt van licht, geweven materiaal dat zacht en soepel aanvoelt en perfect is voor dagelijkse avonturen. Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Game Royal/University Blue/Vivid Sulfur
  • Stijl: DO6859-480

Maat en pasvorm

  • Ruimvallende pasvorm voor een oversized gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Sportswear Circa 72.