Schoen

Nike Space Hippie 01

129,99 €

Space Hippie is het verhaal van getransformeerde troep. De Space Hippie 01 combineert het bovenwerk van luchtig Space Waste garen met een superzachte middenzool van Crater foam, voor een futuristische look waarmee je op wolken loopt. Het strakke, op atletiek geïnspireerde design heeft ook een levendig Swoosh logo en uniek vetersysteem dat slechts een minimaal productieproces vereist. De schoen is gemaakt met minstens 50% gerecyclede materialen, zodat jij je wereld kunt redden en je dromen kunt waarmaken.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Wit/Wheat
  • Stijl: CZ6148-002

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees meer over project Move to Zero. We richten ons bijvoorbeeld op verantwoorde productie en beschermen de omgeving waarin we leven en sporten.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Space Hippie 01.