Duurzame materialen

Nike Therma-FIT Run Division

Hybrid hardloopjack voor dames

139,99 €
Pink Oxford/Sail
Zwart/Atomic Orange

Ga hardlopen in koud weer met het Nike Therma-FIT Run Division jack. Het hybride design is zowel een isolerend jack als een comfortabele tussenlaag met ventilatieopeningen van mesh aan de achterkant voor meer luchtcirculatie. We hebben reflecterende details toegevoegd voor meer comfort onderweg. Dit product is gemaakt met minstens 50% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Pink Oxford/Sail
  • Stijl: DD6468-601

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

2 Sterren

Poor value for money

JamesM412209300 - 09 dec. 2021

Very disappointed with this item, especially as it is expensive. It is merely a simple top that is basic in structure. Represents poor value for money.