Duurzame materialen

Nike Revolution 6 Next Nature

Hardloopschoenen voor dames (straat)

59,99 €
Zwart/Iron Grey/Hyper Pink
Zwart/Dark Smoke Grey/Zwart
Zwart/Dark Smoke Grey/Cool Grey/Wit
Zwart/Summit White/Metallic Copper Coin
Wit/Pure Platinum/Metallic Silver
Light Violet/Wit/Champagne

Gemaakt met minstens 20% gerecycled materiaal op basis van gewicht. Hier krijgen oude materialen een nieuw begin.Maak zelf ook een frisse start.Bepaal het tempo aan het begin van je hardloopsessie met het zachte gevoel van de Nike Revolution 6 Next Nature.We weten dat comfort belangrijk is voor een goede run. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je bij elke stap demping voelt voor een flexibele en zachte ervaring.Een verbeterde favoriet, met een ventilerend design.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Summit White/Metallic Copper Coin
  • Stijl: DC3729-005

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (4)

5 Sterren

Cute

C O. - 19 nov. 2021

Love! Design is exactly what I wanted. The fit is perfect I order a size 9.

Great shoes

RONALDR226718482 - 18 nov. 2021

The wife loves them! She runs every day and makes sure these Nike's are ready to wear! She runs an average of 2.5 miles every other day and has improved her time immensely! She credits the comfort and toughness of the shoes!!

Perfect shoes

Rebekah C. - 11 nov. 2021

This pair of shoes fits me perfectly, very comfortable, just love it.