Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Repel Windrunner

Hardloopjack met camouflageprint voor heren

€ 109,99

Kies een Style-Color
Oil Green/Velvet Brown
Zwart/Zwart

Regen en wind houden je niet tegen als je het Windrunner jack draagt. Waterafstotend materiaal wordt gecombineerd met een lichte, relaxte pasvorm om je bedekt te houden bij nat weer. Het heeft een all-over geborstelde camouflageprint die is geïnspireerd op de gear die de Britse strijdkrachten droegen van de jaren 60 tot 2010.

  • Weergegeven kleur: Oil Green/Velvet Brown
  • Stijl: DV5199-386

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,88 m lang
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Repel Windrunner.