Duurzame materialen

Nike Therma-FIT Repel Challenger

Hardloopbroek voor heren

64,99 €
Uitverkocht:Dit product is momenteel niet beschikbaar

Laat je niet tegenhouden door regen.De Nike Therma-FIT Repel Challenger broek biedt warme bedekking met een zacht gevoel dat je tegen het weer beschermd.Waterafstotende technologie houdt je droog, zodat je niet hoeft te stoppen als het begint te regenen.Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Zwart
  • Stijl: DD6215-010

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,88 m lang

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Therma-FIT Repel Challenger.