Duurzame materialen

Nike Pro Warm

Herentop met lange mouwen

€ 44,99

De Nike Pro Warm top is gemaakt met zacht en warm zweetafvoerend materiaal om je droog te houden tijdens je work-out.Stretchmateriaal dat in vier richtingen rekt zorgt voor bewegingsvrijheid.Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Iron Grey/Zwart
  • Stijl: CU4970-068

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,89 m lang
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (5)

4.8 Sterren

W I. - 09 jan. 2022

I love this cold gear. It’s a slim fit but runs big I should have got it in a small. But very light and easy to run in

Perfect

MargotM911973060 - 01 jan. 2022

Great material, high quality and keeps you warm

Warm is an understatement

GlennJ517033528 - 04 nov. 2021

This kept me very warm on a 35 degree day in the Chicago area. I was working in the yard and I never got a chill. Excellent!