Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Pro Dri-FIT

Meisjesshorts (8 cm)

€ 22,47
Kostte eerst€ 24,99
10% korting

Kies een Style-Color
Monarch/Coral Chalk/Wit
Rush Orange/Doll/Pink Salt
Zwart/Zwart/Zwart
Elemental Pink/Wit
Zwart/Wit
Vivid Orange/Wit
Carbon Heather/Wit

In deze shorts is het altijd tijd voor actie. De superelastische laag voert zweet af om je droog en comfortabel te houden, hoe hard je ook traint of speelt. Met een speelse dierenprint ben je klaar voor de wedstrijd. Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Rush Orange/Doll/Pink Salt
  • Stijl: DO7127-817

Maat en pasvorm

  • Strakke, aansluitende pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Pro Dri-FIT.