Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Pro

Dri-FIT shorts voor meisjes

€ 32,99

Kies een Style-Color
Zwart/Wit
Viotech/Hydrangeas
Dark Team Red/Playful Pink

Zoek een look die bij jou past en laat hem vervolgens zien met deze favoriet voor elke dag. Presteren is waar Nike Pro goed in is, en deze shorts zijn daarop geen uitzondering. Het gladde en elastische materiaal voert zweet weg van je huid, waardoor je het vertrouwen krijgt om je uiterste best te doen tijdens de training. Maar het is hoe ze eruitzien wat ze tot een stijlvol kledingstuk maakt dat je gegarandeerd een echte performancepasvorm geeft als je na school met vrienden rondhangt.

  • Weergegeven kleur: Dark Team Red/Playful Pink
  • Stijl: FN9023-619

Maat en pasvorm

  • Strakke pasvorm: aansluitend en voorgevormd

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Pro.