Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

The Nike Polo

Damespolo

€ 69,99

Kies een Style-Color
Zwart/Zwart/Zwart
University Red/Summit White/University Red

Dit is niet zomaar een polo. Dit is The Nike Polo. Elk detail, van het zweetafvoerende materiaal tot de oranje accenten die subtiel verwijzen naar de originele schoenendoos van Nike, is zorgvuldig ontworpen om aan je dagelijkse behoeften te voldoen. Het resultaat is een streetwearstijl die ideaal is op de baan maar ook daarbuiten. De klassieke ruitprint is een speelse verwijzing naar de opvatting dat golfen net een lange picknick is. Dit product is gemaakt met 100% duurzame materialen, met een combinatie van gerecycled polyester en biologisch katoen. De mix bestaat voor minstens 10% uit gerecyclede vezels of voor minstens 10% uit biologisch katoen.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Zwart
  • Stijl: DJ9373-010

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat S en is 1,77 m lang
  • Ruimvallende pasvorm voor een oversized gevoel

Zo wordt het gemaakt

  • Uit gerecycled polyester en biologisch katoen hebben we een performancemateriaal met een lagere CO2-uitstoot gemaakt. Bovendien hebben we voor de productie van dit materiaal minder water en chemicaliën nodig dan voor nieuw polyester en traditioneel geteeld katoen.
  • Biologisch katoen wordt geteeld zonder synthetische chemicaliën en verbruikt minder water dan conventioneel katoen. Door gerecycled polyester te gebruiken ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de The Nike Polo.