Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Paris Saint-Germain 2023/24 Thuis

Nike Dri-FIT driedelig tenue voor kleuters

€ 69,99

Duurzame materialen

Paris Saint-Germain 2023/24 Thuis

Nike Dri-FIT driedelig tenue voor kleuters

€ 69,99

Kleed kleine sterren in een volledig teamtenue met deze driedelige set. Dit tenue is geïnspireerd op wat de spelers tijdens het spel dragen en heeft een teamshirt met bijpassende shorts en sokken. Het is gemaakt van licht, zweetafvoerend materiaal en houdt jonge atleten droog en zorgt dat ze klaar zijn om het veld op te gaan.

  • Weergegeven kleur: Midnight Navy/University Red/University Red
  • Stijl: DX2806-411

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.