Duurzame materialen

Paris Saint-Germain 2023/24 Stadium Vierde

Jordan Replicavoetbalshirt met Dri-FIT voor heren

€ 61,99
Kostte eerst€ 94,99
34% korting

Iconen komen samen op dit vierde shirt van PSG voor 2023/24. Een van de meest iconische clubs ter wereld kiest voor een van de meest herkenbare patronen in streetwear, namelijk de Jordan Elephant Print. Het resultaat is een shirt dat het spel overstijgt. In onze Stadium collectie worden replicadesigndetails gecombineerd met zweetafvoerende technologie voor een wedstrijdlook die is geïnspireerd op Les Parisiens.

  • Weergegeven kleur: Hemp/Obsidian/Sequoia/Rough Green
  • Stijl: FD6504-201

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,88 m lang
  • Standaardpasvorm: ruimere pasvorm en traditioneel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Paris Saint-Germain 2023/24 Stadium Vierde.