Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Paris Saint-Germain 2023/24 Stadium Thuis

Nike Dri-FIT voetbalshirt voor dames

€ 94,99

Duurzame materialen

Paris Saint-Germain 2023/24 Stadium Thuis

Nike Dri-FIT voetbalshirt voor dames

€ 94,99

De inspiratie voor het PSG 2023/24 thuistenue komt van La Ville Lumiere ('City of Light'). De blauwe jersey heeft een rode graphic die net niet in het midden staat en verwijst naar de manier waarop de iconische lichten van Parijs de sterrenhemel in vervagen. Het innerlijke design heeft de teamnaam en de buitenkant is voorzien van de Franse vlag. In onze Stadium collectie worden replicadesigndetails gecombineerd met zweetafvoerende technologie voor een wedstrijdlook die is geïnspireerd op je favoriete team.

  • Weergegeven kleur: Midnight Navy/University Red/University Red
  • Stijl: DX2735-411

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.