Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Paris Saint-Germain 2021/22 Stadium Vierde

Nike Dri-FIT voetbalshirt voor heren

€ 67,47
Kostte eerst€ 89,99
25% korting

Duurzame materialen

Paris Saint-Germain 2021/22 Stadium Vierde

Nike Dri-FIT voetbalshirt voor heren

€ 67,47
Kostte eerst€ 89,99
25% korting

Net als andere shirts uit de Stadium collectie is dit shirt gemaakt met zweetafvoerend materiaal met replicadesigndetails voor een wedstrijdlook die is geïnspireerd op je favoriete team. Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Wit/Midnight Navy
  • Stijl: DH7471-101

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.