Duurzame materialen

Nike

Opbergdraagtas (13 liter)

22,99 €
ÉÉN MAAT

De lichte en opvouwbare Nike opbergdraagtas biedt snelle opbergruimte wanneer het nodig is en kan in een klein zakje worden opgevouwen wanneer het niet nodig is. Het ritsvak aan de voorkant is een veilige plek voor kleine spullen en als je de draagtas binnenstebuiten keert, kun je hem in dat vak opvouwen. Deze draagtas is groot genoeg voor een extra kledingstuk, een laptop of boodschappen. Hij is ideaal voor onderweg en snelle bezoekjes aan de markt. Dit product is gemaakt van materiaal met minstens 65% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Wit
  • Stijl: DD1357-010

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike.