Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Omni Multi-Court

Kleuterschoenen

€ 40,47
Kostte eerst€ 44,99

Kies een Style-Color
Zwart/Anthracite
Pink Foam/Hyper Pink/Medium Soft Pink/Wit
Zwart/Bright Spruce/Wit/Barely Volt
Zwart/Wit

Wil je weten wat Omni is? Het betekent universeel, inclusief en allesomvattend. Speeltijd draait om vrijheid en verbeelding. Met deze ultieme Nike speelschoenen zijn er geen grenzen voor je kleintje. Ze zijn stevig voor indoor ondergronden en licht zodat je er comfortabel in kunt spelen.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Bright Spruce/Wit/Barely Volt
 • Stijl: DM9026-003

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (2)

4.5 Sterren

 • Instep

  CynthiaG373696614 - 27 jan. 2023

  Love the style, but doesn’t work with a high instep.

 • buty polecam

  Szymon748356663 - 23 jan. 2023

  porzadne buty nadaja sie idealnie do szkoly dla syna polecam kazdemu