Duurzame materialen

NikeCourt Dri-FIT Victory

Tennisrok met print voor meisjes

€ 30,47
Kostte eerst€ 37,99
19% korting

Kies een Style-Color
Doll/Doll/Zwart
Light Zitron/Light Zitron/Zwart

De NikeCourt Dri-FIT Victory rok is een lichte essential voor op de baan met een op gravelbanen geïnspireerde wolkenprint. Het zweetafvoerende design omsluit het lichaam en heeft een plooi aan de voorkant voor extra bewegingsvrijheid als je over de baan rent. Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Doll/Doll/Zwart
  • Stijl: DM7625-530

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de NikeCourt Dri-FIT Victory.