Duurzame materialen

NikeCourt Dri-FIT

Tennisrok

€ 74,99

Kies een Style-Color
Hot Curry/Wit/Washed Teal/Wit
Habanero Red/Pomegranate/Washed Teal/Wit
Wit/Wit/Washed Teal/Wolf Grey

Blijf klaar voor het veld en alles daarbuiten met golvende plooien en zacht, elastisch knit materiaal. De asymmetrische stroken van mesh en tape op deze rok vormen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Nike en zijn geïnspireerd op de iconische Windrunner. Het Swoosh logo op de heup is een eerbetoon aan het jubileum door het verleden en het heden te verbinden. De originele Swoosh is over de huidige versie heen geplaatst, zodat je kunt zien welke weg Nike heeft afgelegd van het verleden tot nu. Dit product is gemaakt met minstens 50% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Habanero Red/Pomegranate/Washed Teal/Wit
  • Stijl: DD8633-634

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat S en is 1,70 m lang
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de NikeCourt Dri-FIT.