Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

NikeCourt Dri-FIT Slam

Tennistanktop voor dames

€ 54,99

Een klassiek design krijgt een opvallende draai met de NikeCourt Dri-FIT Slam tanktop. Dit ventilerende, elastische design heeft gelijmde, verticale naden aan de voorkant waardoor de top iets wegheeft van een korset. Een rits bij beide schouders kan open of gesloten worden gedragen voor betere luchtcirculatie — of voor extra bedekking. Dit product is gemaakt met minstens 50% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Wit/Zwart
  • Stijl: DA4699-100

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat S en is 1,77 m lang
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de NikeCourt Dri-FIT Slam.