Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Multi

Jongenstop met Dri-FIT en korte mouwen

€ 24,99

Kies een Style-Color
Zwart/Wit
Game Royal/Wit

Wedstrijdperformance die je elke dag van de week kunt dragen? Dat willen we hebben. Deze lichte top voert zweet weg van je huid om je fris en droog te houden, of je nu in de speeltuin bent, fietst met vrienden of veel scoort tijdens teamtrainingen. Kijk goed om de code van deze op camouflage geïnspireerde print te kraken. Een hint nodig? We hebben onze naam gebruikt om het design te maken.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Wit
  • Stijl: FN8694-010

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm: ruimere pasvorm en traditioneel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Multi.