Duurzame materialen

Milwaukee Bucks Courtside

DNA Nike NBA-tanktop voor heren

43,97 €
54,99 €
20% korting
Uitverkocht:Dit product is momenteel niet beschikbaar

Steun je team en vier het 75-jarig jubileum van de NBA in de Milwaukee Bucks Courtside tanktop.Hij is gemaakt van zacht, licht materiaal met zweetafvoerende technologie, zodat je droog en comfortabel blijft terwijl je de Bucks aanmoedigt.Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Flat Opal/Fir
  • Stijl: DB1278-280

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Milwaukee Bucks Courtside.