Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Mercurial Superfly 9 Academy

High-top voetbalschoen (meerdere ondergronden)

€ 94,99

Goede beoordeling
Kies een Style-Color
Hyper Turquoise/Zwart/Wit/Fuchsia Dream
Zwart/Hyper Royal/Chrome
Ontwerp je eigen Nike By You product

Met het opvallende design van de Superfly 9 Academy MG maak je direct het verschil op het veld. De schoen is voorzien van een Zoom Air unit en een flexibel NikeSkin bovenwerk voor een uitzonderlijk balgevoel, zodat je het verschil kunt maken wanneer het erop aankomt. Snelheid hangt in de lucht.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Hyper Royal/Chrome
 • Stijl: DJ5625-040

Maat en pasvorm

 • Aansluitende pasvorm; als je liever een wat ruimvallende pasvorm hebt, bestel dan een halve maat groter

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (101)

4.7 Sterren

 • martinossl - 28 nov. 2023

  Ottime scarpette da calcio forse leggermente strette di pianta del piede. Per un 46 le senti un po’ strettine alla piante del piede. Ma per il resto 🔝

 • Alles verliep vlot

  Elsv999221828 - 26 nov. 2023

  Bestellen gaat vlot, levering verloopt prima, goede pasvorm. Maat komt overeen met de maat die mijn zoon heeft voor zijn andere schoenen.

 • Talla pequeño

  AURORA234938651 - 22 nov. 2023

  Dan muy poca talla. Hay que comprar una rosa más de la talla de botas habitual