Swingman Nike NBA-jersey

Memphis Grizzlies Classic Edition 2020

99,99 €
Duurzame materialen
Uitverkocht:Dit product is momenteel niet beschikbaar

De Classic Edition blaast een legendarische look uit de rijke geschiedenis van het team nieuw leven in. De 2020 Classic Edition Swingman jersey van de Memphis Grizzlies is rechtstreeks geïnspireerd op wat de spelers op het veld dragen. De jersey is gemaakt van premium double-knit materiaal en heeft een design dat ideaal is voor fans. Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Turbo Green/University Red
  • Stijl: CN1030-010

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees meer over project Move to Zero. We richten ons bijvoorbeeld op verantwoorde productie en beschermen de omgeving waarin we leven en sporten.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Memphis Grizzlies Classic Edition 2020.