Duurzame materialen

Los Angeles Lakers Statement Edition 2020

Swingman Jordan NBA-jersey

89,99 €

Opvallende, afwisselende kleuren en het Jumpman design zorgen dat de Statement Edition opvalt.Deze jersey staat voor de collectieve kracht, het enthousiasme en de fanatieke instelling van de spelers.De Statement Edition Jordan NBA Swingman jersey van de Los Angeles Lakers is geïnspireerd op wat de spelers op het veld dragen.Hij is gemaakt van premium double-knit materiaal met een eenvoudige, relaxte pasvorm die fans geweldig staat.Dit product is gemaakt met 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Field Purple
  • Stijl: CV9481-513

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, soepel gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (3)

5 Sterren

I Love It

T H. - 02 jun. 2021

It fits perfectly, completely satisfied. Already ordered another NBA Swingman jersey.

I M. - 05 dec. 2020

It was too big at first but they were really helpful and the delivery was very quick and easy

B I. - 01 dec. 2020

Le produit est super bien je aimé merci bcp 10