Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Kevin Durant

Nike Dri-FIT mesh basketbaljersey voor heren

€ 41,97
Kostte eerst€ 59,99
30% korting

Kies een Style-Color
Ocean Bliss/Hot Punch
Zwart/Wit

Deze zweetafvoerende jersey is een eerbetoon aan beats, basketbal en vintage T-shirts en is onderdeel van KD's Easy Records. Hij is relaxed en ventilerend en kan op zichzelf of als basislaag worden gedragen.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Wit
  • Stijl: DX0333-010

Maat en pasvorm

  • Ruimvallende pasvorm: met een fijne, ruimvallende pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Kevin Durant.