Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Jr. Mercurial Vapor 15 Academy

Low top zaalvoetbalschoenen voor kleuters/kids

€ 64,99

Goede beoordeling
Kies een Style-Color
Lemonade/Zwart
Zwart/Hyper Royal/Chrome

Jij hebt de skills, jij domineert het spel. Laat zien wat je in huis hebt met de Nike Jr. voetbalschoenen. Lipjes en dubbele bandjes zorgen voor een eenvoudig aan te trekken design waardoor je geen veters nodig hebt en sneller op het veld staat. Zoom Air demping onder de hak zorgt voor veerkracht en comfort tijdens de hele wedstrijd.

 • Weergegeven kleur: Lemonade/Zwart
 • Stijl: DJ5619-700

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (27)

4.7 Sterren

 • Perfecto A++++

  GorkaF46142685 - 23 feb 2024

  Todo muy bien y muy rápido. Las botas están muy bien y al niño le han encantado.

 • No lace indoor soccer shoes

  E45e - 18 feb 2024

  [This review was collected as part of a promotion.] Bought these for daughter. She likes that they don’t have laces, easy on and comfortable.

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie, of in ruil voor korting.
  #productsprovidedbynike
 • Good shoes 👟

  AHamilton - 10 feb 2024

  [This review was collected as part of a promotion.] They fit perfectly and feel very comfortable and are better than any other shoe in this category

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie, of in ruil voor korting.
  #productsprovidedbynike