Duurzame materialen

Nike Jr. Mercurial Superfly 9 Academy

High top voetbalschoenen voor kleuters/kids (meerdere ondergronden)

€ 74,99

Goede beoordeling

Jij hebt de vaardigheden en domineert het spel. Tijd om die te laten zien met de Nike Jr. voetbalschoenen. Lipjes en dubbele bandjes zorgen voor een eenvoudig aan te trekken design waardoor je geen veters nodig hebt en snel op het veld staat. Daarnaast zorgt een Zoom Air unit voor extra comfort en veerkracht op verschillende velden, van echt gras tot kunstgras. Wie is er klaar om het veld op te gaan?

 • Weergegeven kleur: Lemonade/Zwart
 • Stijl: DJ5623-700

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (101)

4.7 Sterren

 • Excellent quality

  AlanCc - 30 apr 2024

  [This review was collected as part of a promotion.] I bought this soccer shoes for my son and he loved them, very comfortable and easy for putting and taking out

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie, of in ruil voor korting.
  #productsprovidedbynike
 • AgataM562591444 - 20 apr 2024

  Buty bardzo wygodne, zgodne z opisem.

 • Very comfortable

  Bnb24 - 09 apr 2024

  [This review was collected as part of a promotion.] I bought these for my daughter and she loves how comfortable and light weight they are. They also are great for going between turf and grass fields

  Product gratis ontvangen of beoordeeld als onderdeel van een prijs of een weggeefactie, of in ruil voor korting.
  #productsprovidedbynike