Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Jordan 1 KO

Schoenen

€ 149,99

De Jordan 1 wordt bewonderd door verzamelaars en fans van de volgende generatie. De Jordan 1 KO steekt het beroemde icoon in een nieuw jasje met een mix van synthetisch leer en canvas, en een pasvorm die is vernieuwd voor comfort.

  • Weergegeven kleur: Rush Orange/Sail/Wit
  • Stijl: DO5047-801

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Jordan 1 KO.