Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Hyverse

Dri-FIT UV multifunctionele herentop met korte mouwen

€ 42,99

Kies een Style-Color
Iron Grey/Photon Dust
Court Blue/Pink Foam

De zweetafvoerende Nike Hyverse top is ontworpen om je comfortabel te houden tijdens je volgende training. De graphics, geïnspireerd op de bloeiende en groeiende natuur, planten het zaadje voor jouw eigen groei, ongeacht of je nu 1% of 100% ontwikkeling doormaakt.

  • Weergegeven kleur: Iron Grey/Photon Dust
  • Stijl: FN3279-068

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm: ruimere pasvorm en traditioneel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Hyverse.