Duurzame materialen

Nike Heritage86

Verstelbare kinderpet

€ 13,99
Goede beoordeling
Gypsy Rose/Metallic Silver
Zwart/Metallic Silver
Wit/Metallic Silver
Obsidian/Metallic Silver
ÉÉN MAATMaatwijzer

De Nike Heritage86 pet is gemaakt met zweetafvoerend materiaal om je droog en comfortabel te houden.Het klassieke design heeft een verstelbaar bandje voor een perfecte pasvorm.Dit product is gemaakt met minstens 50% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Gypsy Rose/Metallic Silver
  • Stijl: AV8055-605

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (10)

4.8 Sterren

Good for sun, not for rain

E G. - 04 sep. 2021

The hat is fine for keeping the sun out of your eyes. However, it's no good in rain, as it's not waterproof and the metal swoosh detail corrodes and discolours the fabric around it with a green residue.

Excellent running hat

Nancy E. - 12 jul. 2021

Perfect size hat for this 70 year old daily runner grandmother! I love it.

Nike Heritage86 Verstellbare Cap für Kinder

M A. - 15 okt. 2020

Ein sehr gutes und praktisches Produkt. Ich empfehle.