Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Giannis

Lichte basketbalbroek voor heren

€ 79,99

Kies een Style-Color
Dark Beetroot/Sweet Beet/Sail/Sail
Blackened Blue/Ashen Slate/Sail/Sail

Hij is een freak, een kampioen, een powerhouse en een lust voor het oog op het veld. Breng een eerbetoon aan die kwaliteiten van Giannis met deze lichte broek. Hij is bovendien gemaakt met zachte fleece zodat je ook buiten het veld comfortabel blijft. De broek heeft een graphic met reliëf rondom ter ere van de MVP.

  • Weergegeven kleur: Dark Beetroot/Sweet Beet/Sail/Sail
  • Stijl: DQ5664-638

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,85 m lang
  • Ruimvallende pasvorm voor een oversized gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Giannis.