Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Giannis

Licht basketbaljack voor heren

€ 109,99

Kies een Style-Color
Blackened Blue/Ashen Slate/Sail
Dark Beetroot/Sweet Beet/Sail

Freak. Kampioen. Wereldwonder. Giannis is al deze dingen en meer op het veld. We hebben naar hem gekeken voor inspiratie bij het maken van dit lichte jack. Hij is zacht en ruimvallend, net als je favoriete trainingspak, met een reliëfprint die de aandacht trekt op het veld. Combineer hem met onze Giannis trainingsbroek voor een complete look.

  • Weergegeven kleur: Dark Beetroot/Sweet Beet/Sail
  • Stijl: DQ5660-638

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,88 m lang
  • Ruimvallende pasvorm voor een oversized gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Giannis.