Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Giannis

Dri-FIT DNA basketbaljersey met print voor heren

€ 41,97
Kostte eerst€ 59,99
30% korting

Om de grootsheid van Giannis Antetokounmpo echt te kunnen begrijpen, moet je begrijpen waar hij vandaan komt. Van zijn Nigeriaanse roots tot zijn jeugd in Griekenland, je ziet zijn verhaal terug op de Giannis shorts. Inheemse bloemen tonen zijn band met beide landen, terwijl de verstrengelde stelen de groei in zijn leven vertegenwoordigen. De jersey is ontworpen met het Freak logo, een nieuw embleem en glanzende, zweetafvoerende sweatstof. Hiermee brengen we een eerbetoon aan de reis die hij heeft afgelegd om een All-star, MVP en kampioen te worden.

 • Weergegeven kleur: Zwart/Pale Ivory
 • Stijl: FB7025-010

Maat en pasvorm

 • Standaardpasvorm: ruimere pasvorm en traditioneel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

 • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
 • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
 • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

5 Sterren

 • One of my favourites of this season

  DimitriosK402397473 - 09 aug. 2023

  Excellent fabric quality, great and loose fit. Lovely colors and design. Overall, one of my favourites of this season.