Duurzame materialen

Nike Force 1 Next Nature Kleuterschoenen

Kleuterschoenen

€ 69,99

Zie je de gekleurde stipjes op de onderkant van deze legende? Dit betekent dat deze schoenen speciaal zijn. Ze zijn ontworpen met de planeet in het achterhoofd en bestaan voor minstens 20% van het gewicht uit gerecycled materiaal. Zacht foam onder de voet zorgt voor een licht gevoel bij elke stap zodat kleintjes de hele dag kunnen spelen.

  • Weergegeven kleur: Wit/Volt/Pure Platinum/Sangria
  • Stijl: DH8696-100

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Force 1 Next Nature Kleuterschoenen.