Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Force 1 Crater Next Nature

Schoenen voor baby's/peuters

€ 64,99

De Nike Force 1 Crater Next Nature is een vernieuwde versie van een van onze klassiekers. Kids kunnen het design dat is geïnspireerd op onze legendarische AF1 aan hun kleine voetjes dragen tijdens het kruipen en bij alle fases die daarna komen. De schoenen zijn stevig genoeg voor dagelijkse avonturen.

  • Weergegeven kleur: Wit/Wit/Volt/Habanero Red
  • Stijl: DM1088-101

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

1 Sterren

  • cant get them on

    luciao913184839 - 15 sep. 2022

    i sized up and still couldnt get them on my toddlers foot.