Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike FlyEase Play

Kinderponcho

€ 44,97
Kostte eerst€ 89,99

Met deze waterafstotende poncho kun je geweldige avonturen beleven in de regen. Meer heb je niet nodig om heerlijk rond te spetteren. Dankzij de nieuwe ritssluiting die je met één hand kunt verstellen houdt niks je tegen in regenachtig en koud weer. Dit product is ontworpen met het oog op de aarde en gemaakt met minstens 50% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Wit
  • Stijl: DM8527-010

Maat en pasvorm

  • Ruimvallende pasvorm voor een oversized gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike FlyEase Play.