Duurzame materialen

Nike Flow

Hardloopschoenen voor kids (straat)

€ 74,99

Deze is voor de schildpad, de haas en voor iedereen die geen zin heeft om veters te strikken. Ze zijn aansluitend op de juiste plekken zodat je voeten er niet uitglijden, hoe groot je stappen ook zijn. De schoen heeft foam onder de voet voor een heerlijk veerkrachtig gevoel, zodat je maar door kunt blijven gaan. Dit product is gemaakt met minstens 20% gerecyclede materialen (qua gewicht)

  • Weergegeven kleur: Zwart/Off Noir/Wit/Medium Ash
  • Stijl: DD3724-001

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Flow.