Duurzame materialen

Nike Dri-FIT Strike Winter Warrior

Col

19,99 €
Zwart/Zwart/Wit
Zwart/Total Orange/Total Orange
Blue Void/Volt/Volt

De Nike Dri-FIT Strike col bedekt je gezicht en nek met zachte fleece die zweet afvoert zodat je warm en droog blijft. De col gaat over je oren voor een aansluitende pasvorm op volle snelheid. Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Wit
  • Stijl: DC9165-010

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (4)

4.8 Sterren

Great!

M Y. - 15 nov. 2021

Very comfy and warm. Easy to breathe through and doesn’t feel claustrophobic. Stays in position too!

B O. - 15 nov. 2021

Comfortable to wear and easy to wash

Indispensable

NathalieB653393410 - 06 nov. 2021

Totalement conforma à ce que j’attendais. Je suis très contente. C’est un indispensable pour l’hiver, pour les hommes, et les femmes aussi.