Duurzame materialen

Nike Dri-FIT Sprinter

Hardloopshorts voor meisjes

€ 19,99

Klaar voor de start, AF. De Nike Dri-FIT Sprinter shorts zijn ideaal voor runs, sprints of gewoon om in te spelen. Bind het trekkoord vast voor een aansluitende pasvorm. Het materiaal voert zweet af om je droog te houden. Wie is er klaar voor? Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Pink Foam/Pink Foam/Wit
  • Stijl: DA1019-663

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Dri-FIT Sprinter.