Duurzame materialen

Nike Dri-FIT One

Trainingstop met korte mouwen voor meisjes

€ 19,99

Onze meest veelzijdige top voor elk type sport en activiteit?Ja, graag.De Nike Dri-FIT One top zit heerlijk, of je nu rent, springt of speelt.Hij voelt zacht en licht aan, voert zweet af en biedt ondersteuning.Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Pink Foam/Light Smoke Grey
  • Stijl: DD7639-663

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Dri-FIT One.